Categorieën

Service

Vlaardingen 750: kamperen aan de Krabbeplas

Vlaardingen 750: kamperen aan de Krabbeplas
Uit

Vlaardingen 750: kamperen aan de Krabbeplas

  • Redactie/Vlaardingen24
  • 29-04-2023
  • Uit
Vlaardingen 750: kamperen aan de Krabbeplas

VLAARDINGEN - Dit weekend opent Expocamp Vlaardingen. Een camping in het gloednieuwe Krabbepark aan de Krabbeplas.

De tijdelijk kampeerterrein is ingericht van wege de viering van 750 jaar stadsrechten in Vlaardingen. Tot en met 20 augustus kunnen gasten er terecht.

Het Expocamp biedt een grote verscheidenheid aan accommodaties, van lodgetenten en tipi tot pipowagentje en vintage bungalows. Kamperen met de  eigen tent, vouwwagen of camper kan er ook. 

In de directe omgeving van het Expocamp is genoeg te doen. Zo kun je een wandeling maken door de Broekpolder, sportief bezig zijn op de golfbaan of streekproducten en delicatessen kopen bij een boerderij in de buurt. En meedoen met de festiviteiten van het Vlaardingse feestjaar.

Naast het overnachten is het ook mogelijk deel te nemen aan activiteiten op het gebied van gezondheid, beweging en natuur. Zo kun wordt er les gegeven in suppen, kun je yoga beoefenen of deelnemen aan een bootcamp. Ook kunnen kampeerders en anderen samen met natuurkenner en jungleheld Groene Jeroen op zoek gaan naar wilde dieren in de omgeving. Met 's avonds een klein kampvuurtje op het Expocamp, om het af te maken.