Categorieën

Service

Voetbal en theater gaan prima samen: FTBLL-Can You Kick It

Voetbal en theater gaan prima samen: FTBLL-Can You Kick It
Uit

Voetbal en theater gaan prima samen: FTBLL-Can You Kick It

  • Advertentie
  • 21-01-2023
  • Uit
Voetbal en theater gaan prima samen: FTBLL-Can You Kick It

SCHIEDAM - Aanstaande woensdag wordt tijdens de voorstelling 'FTBLL - Can You Kick It' in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen bewezen dat voetbal en theater príma samen kunnen gaan! In de spectaculaire voorstelling door ISH Dance Collective worden straatvoetbal en freestyle voetbal gecombineerd met breakdance in een explosie van balkunsten en danshoogtepunten. Begeleid door hiphop beats laten de performers zien hoe je het van de straat naar het theater kan schoppen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal.

Onder leiding van choreograaf Marco Gerris vangt ISH Dance Collective de drie disciplines straatvoetbal, freestyle voetbal en breakdance in één spectaculaire choreografie. De internationaal gerenommeerde cast (onder meer Achie Tarhouchi, Pola Gomez, Kitti Szász, Rowdy Heinen en Oscar Staring) knalt van het podium met flitsend voetenwerk, indrukwekkende powermoves en ongekende baltrucs. Ze laten zien dat de bewegingen van voetballers even virtuoos zijn als die van dansers, Gerris zegt hierover: “Tussen een breaking battle of een pannawedstrijd zitten dezelfde emoties. Je gaat de strijd met elkaar aan en probeert de beste moves te laten zien. Je wilt beter zijn dan de ander.”

In de voorstelling is ook ruimte voor de persoonlijke verhalen van de performers, hoe zij ziel en zaligheid hebben moeten geven om tot de top van hun discipline te komen. FTBLL – Can You Kick It vangt het vuur en de passie van de voetballers en dansers en laat zien hoe de bal een reddingsboei kan zijn om te ontsnappen uit moeilijke situaties. Na afloop is het mogelijk om de performers te ontmoeten tijdens een meet & greet.

ISH Dance Collective met FTBLL – Can You Kick It (8+)
Woensdag 25 januari – 19.00 uur
Kaarten reserveren!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →