Categorieën

Service

Wederom nederlaag voor Nexus

Wederom nederlaag voor Nexus
Sport

Wederom nederlaag voor Nexus

  • Redactie
  • 15-03-2022
  • Sport
Wederom nederlaag voor Nexus

KORFBAL - Afgelopen zaterdag stond voor Nexus de belangrijke wedstrijd tegen ODO uit Maasland op het programma. Zowel ODO als Nexus stonden voorafgaand aan de wedstrijd nog op nul punten. Zaak dus voor Nexus om punten te pakken, om van de onderste plek af te staan aan ODO.

Maar het was juist ODO die de wedstrijd scherp begon door de eerste twee aanvallen direct doeltreffend af te ronden. Via Noah Poppelier wist Nexus iets terug te doen, maar het werd al wel duidelijk dat ODO de overhand had in de eerste helft. Nexus werkte hard, maar het was niet genoeg. Nexus bleef de eerste helft steken op slechts vier doelpunten, tegenover twee handen vol van ODO (10-4).

In de tweede helft wist Nexus vaker tot scoren te komen, het bracht de Maaslandse korfballers echter nimmer in moeilijkheden. ODO liep uit naar een 18-10 stand, waarna Lisa Stouten en Stefan Bohm de einduitslag op 18-12 bepaalden. Coach Mario Bernard: “We waren vandaag niet goed genoeg”. Een even duidelijk als eerlijk oordeel van de Belgische oefenmeester in Schiedamse dienst.