Categorieën

Service

Werk aan rondweg noord te volgen via app

Werk aan rondweg noord te volgen via app
Wonen

Werk aan rondweg noord te volgen via app

  • Redactie
  • 11-08-2022
  • Wonen
Werk aan rondweg noord te volgen via app

Het gebied dat voor verkeer gestremd is; beeld: gemeente Schiedam


SCHIEDAM - De werkzaamheden aan de Slimme Watering en de Scheepvaartweg en omgeving, zijn te volgen via een app. Aannemer Dura Vermeer communiceert over de ontwikkelingen rond het project via De Bouw App, zie hier.

Het werk aan de rondweg door noord begint komende dinsdag, een week eerder dan eerder aangegeven. Zie ook dit bericht. Het project loopt tot in komende kalenderjaar.

Voor de werkzaamheden is de Slimme Watering (ter hoogte van De Velden) tot de Scheepvaartweg (ter hoogte van de Kasteelweg) afgesloten voor al het verkeer. De Harreweg is gedeeltelijk afgesloten. Dit geldt niet voor de hulpdiensten. 

De Slimme Watering is ter hoogte van de tramkeerlus verzakt. Dat gebied wordt opgehoogd. Verder worden maatregelen voor een grotere verkeersveiligheid op de Scheepvaartweg-Slimme Watering doorgevoerd en ook gewerkt aan het riool. De RET gaat vanaf de maandag erop, 22 augustus werkzaamheden aan de slag met de rails van de tram, die worden vervangen. 

De gemeente Schiedam geeft aan de werkzaamheden in Schiedam-Noord op elkaar af te stemmen, om zo min mogelijk overlast te scheppen.