Categorie├źn

Service

Werk van Marco de Jong siert opgeknapte aula van Matrice

Werk van Marco de Jong siert opgeknapte aula van Matrice
Gezond

Werk van Marco de Jong siert opgeknapte aula van Matrice

  • Advertorial
  • 31-01-2022
  • Gezond
Werk van Marco de Jong siert opgeknapte aula van Matrice

SCHIEDAM - Het uitvaartcentrum van Matrice Uitvaartbegeleiding aan de Prins Bernhardlaan is een mooie en bijzondere locatie. Met name onze aula wordt vaak geroemd om zijn informele, warme en familiaire sfeer.

Afgelopen week heeft deze aula een nodige onderhoudsbeurt gehad en tegelijkertijd een kleine opfrisbeurt gekregen. De vloeren zijn geschuurd en de muren hebben hier en daar een likje verf gekregen. 

In de aula hangen nu een aantal mooie kunststukken, gemaakt door wijlen Marco de Jong, kunstenaar. Wij mochten een tijdje terug zijn afscheid begeleiden. Tijdens dit afscheid wilde zijn vrouw heel graag een aantal van zijn kunstwerken ophangen in de aula. Uiteraard was dit geen probleem. 

Wij vonden het heel bijzonder en een mooi gebaar en waren bij Matrice Uitvaartbegeleiding allemaal zo onder de indruk van de mooie kunstwerken van Marco, dat wij gevraagd hebben aan Inez, zijn vrouw, of wij een aantal stukken konden aankopen en deze mochten ophangen. Inez vond dit ook een mooi en bijzonder idee en gebaar en werkte hier graag aan mee. Hoe bijzonder is het nu dan ook dat een aantal van deze stukken waaraan dit mooie verhaal hangt, nu een vaste plek hebben in ons centrum.  

Wilt u een keer komen kijken, neem dan gerust contact met ons op, wij laten u dan graag een keer ons uitvaartcentrum zien.

Matrice Uitvaartbegeleiding

Prins Bernhardlaan 121, Schiedam

Meer over Matrice Uitvaartbegeleiding →