Categorie├źn

Service

Wie zijn de overvallers van Tani Polo Sklep?

Wie zijn de overvallers van Tani Polo Sklep?
Nieuws

Wie zijn de overvallers van Tani Polo Sklep?

  • Redactie
  • 11-02-2021
  • Nieuws
Wie zijn de overvallers van Tani Polo Sklep?

Beelden: politie Rotterdam

SCHIEDAM – De politie liet zojuist in het tv-programma Bureau Rijnmond beelden zien van de overval op de kleine supermarkt Tani Polo Sklep aan de Professor Kamerlingh Onneslaan in oost.

Daar drongen op 6 oktober rond tien over negen in de avond twee mannen naar binnen. In de winkel zijn op dat moment twee medewerkers aanwezig. Woordvoerder Henk van der Velde van de politie vertelt wat er gebeurde. “Ze hadden grote messen bij zich en daarmee hebben ze het personeel bedreigd. Ze vroegen om geld, dat deden ze in het Engels, ‘money, money’. Een van de medewerkers ging mee naar de kassa, pakte daar het briefgeld en legde dat op de toonbank. Maar ze wilden meer geld en dat vroegen ze ook. ‘More money’. Dat kregen ze, het muntgeld uit de kassalade en uiteindelijk vroegen zo ook nog om sigaretten, om precies te zijn om Marlboro. Er werden een paar pakjes voor ze neergelegd, die pakten ze en vervolgens vluchtten ze winkel uit en via de Franklinstraat zijn ze vertrokken.”

De politie wil de overvallers graag vinden en aanhouden. Van der Velde: “Mogelijk herkent iemand de mannen, mogelijk in combinatie met hun kleding of de combinatie met elkaar.”

Die mensen kunnen contact opnemen met de politie via T: 0800-6070 of anoniem T: 0800-7000.