Categorie├źn

Service

Woonwijzerboxen groot succes

Woonwijzerboxen groot succes
Wonen

Woonwijzerboxen groot succes

  • Advertorial
  • 10-05-2021
  • Wonen
Woonwijzerboxen groot succes

SCHIEDAM - Afgelopen jaar heeft het Servicepunt Woningverbetering dankzij de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) veel huiseigenaren blij kunnen maken met een Woonwijzerbox in Schiedam. Mede dankzij deze Woonwijzerboxen zijn er al veel oude gloeilampen vervangen door LED verlichting, is er water bespaard door de waterbesparende douchekop en zijn er veel kieren en naden gedicht door tochtstrippen en ander isolatiemateriaal. Dit allemaal opgeteld hebben we maar liefst 1.752 ton CO2 per jaar bespaard aan maatregelen in Schiedam.

Nog geen Woonwijzerbox?

Heeft u als Schiedamse woningeigenaar nog geen gebruik gemaakt van de actie? We hebben nog enkele standaard Woonwijzerboxen beschikbaar. Neem snel contact op via [email protected] o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer en bemachtig alsnog een Woonwijzerbox! We nemen contact met u op om af te spreken wanneer u de doos op kunt ophalen. Het is niet meer mogelijk om een Woonwijzerbox digitaal te bestellen in de webshop.

Contact

Het Servicepunt is te bereiken via T: 010 – 2191700 en E: [email protected]. Om op de hoogte te blijven voor updates over de lopende acties is het Servicepunt ook te bereiken via de sociale media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram @servicepuntwoningverbetering.

Servicepunt Woningverbetering

Het Servicepunt Woningverbetering is al ruim vijftien jaar hét loket in de stad waar huiseigenaren en VvE’s terecht kunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel. Het Servicepunt Woningverbetering is gespecialiseerd in: duurzame woningverbetering, funderingsherstel, casco-onderhoud, activeren en begeleiden van VvE’s, informeren over en verstrekken van financiering en subsidies én uitvoer van stimuleringsregelingen zoals deze landelijke subsidie en Schiedam Waterklaar (klimaatadaptatie).

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →