Veertienjarige aangehouden na steekincident

02-02-2021 112 Redactie/Flashphoto

Foto's: FlashphotoNLSCHIEDAM - Het TPE (Team Parate Eenheid) heeft aan het einde van de middag na een woninginval aan de Jozef Oreliosingel een veertienjarige jongen aangehouden. Hij is verdachte van een steekincident.

Eerder vandaag is een jongeman gewond geraakt bij een steekpartij op het Bachplein. Er waren vele getuigen van het incident. De politie had al snel een dader op het oog en vergrendelde een flat. Het TPE is vervolgens opgeroepen.

Op het parkeerterrein van Harg Spaland ontmoette de eenheden elkaar en werd een aanvalsplan besproken. Met groot machtsvertoon werd uiteindelijk op de derde etage een deur van een woning ingeramd waarna alle aanwezigen naar buiten werden gebracht. Een veertienjarige jongeman is uiteindelijk geboeid afgevoerd.

Het slachtoffer van het steekincident raakte lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Ten tijde van de instap vloog de politiehelikopter ter ondersteuning boven het incident. De politie vraagt getuigen zich te melden via T: 0900-8844.

Bekijk de foto'sGerelateerd