Culinair patatje op Hoogstraat

02-12-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Art de la Terre is open. Voortaan valt er weer patat te eten op de Hoogstraat.

Het was even aanpoten, en de verwarming functioneert nog niet zoals gewild, maar het is gelukt: 1 december als openingsdatum van de nieuwe horeca-onderneming van Felix van Erven. Hij baat met zakenpartner Peter-Jan Koks al The Grill Room op de Dam uit.

Sinds gisteren dus een tweede horeca-onderneming, in het pand op de hoek Dam/Hoogstraat waar laatstelijk Caiway zat - of nee, later nog enige tijd een winkel die producten van Caiway verkocht. Tussen de bedrijven door lange tijd leegstand; zonde van zo'n goed gerenoveerd pand op een zo markante plaats.

Art de la Terre wordt, zoals de naam al zegt, niet zo maar een patatzaak. Truffelmayonaise valt er te krijgen, om maar eens iets te noemen. Een goede Hollandse snack op een culinaire manier gebracht, zoiets moet het worden. Het beste uit twee werelden, voor de snelle trek. Bijvoorbeeld op momenten dat de biertjes in de nabijgelegen kroegen wel flink vallen. Of even lekker na het werk: kunst van de aarde.

Gerelateerd
Reacties
Bedrijven Alle bedrijven »



Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date