Categorieën

Service

'Ieder is bijzonder' en verdient een 'match'

'Ieder is bijzonder' en verdient een 'match'
Gezond

'Ieder is bijzonder' en verdient een 'match'

  • Advertentie
  • 28-06-2019
  • Gezond
'Ieder is bijzonder' en verdient een 'match'
VLAARDINGEN - Sinds 1988 brengt de Oproep Centrale thuiswonende mensen die hulp nodig hebben in contact met vrijwilligers. Dat betekent dat wij al 31 jaar matches op maat maken tussen kwetsbare mensen die hulp of aandacht nodig hebben en onze enthousiaste vrijwilligers. Dit doen wij voor inwoners van Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse.

Omdat de Oproep Centrale vindt dat iedereen bijzonder is, steken onze coördinatoren veel tijd in het tot stand brengen van een ‘match op maat’ tussen vrijwilliger en cliënt. Als alles klopt, plannen we een kennismaking en maken we afspraken. En dat is een veilig gevoel voor de cliënt én de vrijwilliger. Bij de OproepCentrale werken mensen die graag iets willen betekenen voor anderen. Natuurlijk doen we dit niet alleen: we werken samen met alle grote partijen binnen de regio.

Wij van de Oproep Centrale zijn trots dat wij er samen met onze vrijwilligers al 31 jaar voor morgen zorgen dat mantelzorgers ontlast worden en cliënten zich minder eenzaam voelen en een leuke dag beleven. Zou jij het ook leuk vinden om het vrijwilligersteam van de Oproep Centrale te versterken? Neem dan contact op met één van de coördinatoren via T: 010-4278177 of E: [email protected]. Kijk ook eens op I: www.oproepcentrale.nl voor meer informatie.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →