Categorieën

Service

Anne Neutenboom pakt je in

Anne Neutenboom pakt je in
Uit

Anne Neutenboom pakt je in

  • Advertorial
  • 26-11-2023
  • Uit
Anne Neutenboom pakt je in


SCHIEDAM - Alle kleine-zaal-cabaretliefhebbers opgelet! Aanstaande donderdag staat er namelijk een te gekke én niet te missen cabaretvoorstelling in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen: Effe Niet Met Je Mening van Cameretten-winnares Anne Neuteboom. Ze is oergeestig, ontwapenend, gedurfd en vooral een gelaagde en bijzondere theaterpersoonlijkheid.  

Goede en uitnodigende titel wel, Effe Niet Met Je Mening. Dan vraag je je waarschijnlijk ook af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling… 

Anne Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket. Niet alleen publiek, maar ook de pers is laaiend enthousiast over Neuteboom:

Trouw ★★★★
“Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt”
“Gaat op charmante wijze het gevecht aan met die innerlijke roeptoeter”

 Dagblad van het Noorden ★★★★ 
“Wat ze uithaalt is treffend, gedurfd, en voorzien van theatraal opgetuigde wendingen”
“Ze pakt je in” 

Theaterkrant (keuze van de criticus)
“Geestige Anne Neuteboom brengt een zalige boodschap”
“Je blijft ademloos in haar turbulente wereld hangen tot het spitsvondige einde”

Anne Neuteboom met Effe Niet Met Je Mening
Donderdag 30 november – 20.30 uur
Kaarten (€ 19,50) te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/anne-neuteboom