Categorie├źn

Service

Arrestaties na 'worsteling'

Arrestaties na 'worsteling'
Nieuws

Arrestaties na 'worsteling'

  • Redactie
  • 10-06-2018
  • Nieuws
Arrestaties na 'worsteling'

ROTTERDAM - Twee mannen zijn gisterochtend vroeg gewond geraakt op de Hogebanweg in Rotterdam, op de grens met Schiedam. Dit gebeurde na 'een worsteling' met twee andere mannen. Deze mannen zouden in het bezit zijn van een vuurwapen. Zij zijn aangehouden. In de omgeving is een vuurwapen gevonden.

De politie zoekt antwoord op de vragen wat er vooraf ging aan de worsteling. En wat de mannen met het vuurwapen deden in de portiek van een woning? De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten over de betrokkenen.

Om vijf uur komt er een melding binnen van een bewoonster dat zij een man ziet aan de achterzijde van de woning. Zij belt 112, omdat ze denkt dat het een inbreker is. De ‘inbreker’ blijkt nog een handlanger bij zich te hebben. Zij raken uiteindelijk op straat verwikkeld in een worsteling met twee bewoners. Daar wordt een vuurwapen bij gezien. De ‘inbrekers’ slaan daarna op de vlucht.

Agenten zijn toevallig in de buurt als de melding valt. Zij kunnen vrij snel twee mannen aanhouden die aan het signalement voldoen. In de omgeving wordt ook een vuurwapen gevonden. Wat de mannen op de Hogebanweg te zoeken hadden en hoe de worsteling is ontstaan, wordt onderzocht. De gewonde mannen hoefden niet naar het ziekenhuis voor behandeling.