Categorie├źn

Service

Beslagen ten ijs als vrijwilliger

Beslagen ten ijs als vrijwilliger
Gezond

Beslagen ten ijs als vrijwilliger

  • Advertentie
  • 01-03-2018
  • Gezond
Beslagen ten ijs als vrijwilliger
SCHIEDAM - Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de Oproepcentrale en zo wat te betekenen voor kwetsbare mensen in de thuissituatie? Schrijf u dan in voor de gratis ‘Basisscholing Vrijwilligerswerk’, die start op vrijdag 6 april. Er is nog plek voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing bestaat uit drie bijeenkomsten van half tien tot twaalf uur in Drie Maas Stede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomsten, op vrijdagochtend 6, 13 en 20 april, leren toekomstige vrijwilligers de basisprincipes van het vrijwilligerswerk. Zo gaan de lessen over onder andere dementie, ziektebeelden en grenzen stellen. Na de cursus starten zij met de juiste kennis en verwachtingen als vrijwilliger bij de Oproepcentrale.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij de Oproepcentrale? Meldt u dan nu aan voor de Basisscholing Vrijwilligerswerk bij één van de coördinatoren via T: 010 - 427 81 77 of E: [email protected] . Kijk voor meer informatie over de Oproepcentrale op www.oproepcentrale.nl.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →