Categorieën

Service

Bibliotheek Schiedam biedt aan: bouw vuurtoren in Minecraft

Bibliotheek Schiedam biedt aan: bouw vuurtoren in Minecraft
Uit

Bibliotheek Schiedam biedt aan: bouw vuurtoren in Minecraft

  • Advertorial
  • 24-11-2020
  • Uit
Bibliotheek Schiedam biedt aan: bouw vuurtoren in Minecraft

SCHIEDAM - Heb jij altijd al eens een vuurtoren in Minecraft willen bouwen, dan is dit je kans! De Biebbouwers Minecraftchallenge van de bibliotheek duikt in december in de wereld van vuurtorens en Bekende Nederlanders. Een rare combinatie? Nee hoor! BN’ers willen ook graag een unieke plek om te wonen en hoe tof is het om in een vuurtoren te wonen? Hoe zou de vuurtoren van Enzo Knol eruitzien? Of wat dacht je van Freek Vonk? Ben je tussen de negen en veertien jaar doe dan mee!

Jullie kennen vast het prachtige boek Lampje van Annet Schaap. Nou, de vuurtoren uit het boek is dus verkocht aan een Bekende Nederlander. Maar we weten niet wie! Wat we wel weten, is dat de vuurtoren van Lampje en Augustus wordt gesloopt en opnieuw voor deze BN'er wordt gebouwd. Als dat maar wat wordt… Aan de Biebbouwers nu de taak om een bijzondere vuurtoren te bouwen naar de wensen van een BN'er naar keuze. Hoe zou de vuurtoren van Enzo Knol eruitzien? Of wat dacht je van Freek Vonk? En dan moet ie ook nog eens écht branden en bewegen.

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bunker naar [email protected]. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraftbordspel en het prachtige boek Lampje van Annet Schaap cadeau!

Iedere maand organiseren de Biebbouwers van de bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op een prijs!

Kijk op I: www.debibliotheekschiedam.nl voor de challenge.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →