Categorieën

Service

Bibliotheek Schiedam opent Sinterklaaspaleis op afspraak

Bibliotheek Schiedam opent Sinterklaaspaleis op afspraak
Uit

Bibliotheek Schiedam opent Sinterklaaspaleis op afspraak

  • Advertorial
  • 15-11-2021
  • Uit
Bibliotheek Schiedam opent Sinterklaaspaleis op afspraak

De eerste klas staat maandag in de rij om het Sinterklaaspaleis in de Korenbeurs binnen te gaan.


SCHIEDAM – Het leek zo’n feestelijk weekend te worden, totdat de nieuwe coronamaatregelen roet in het eten gooiden. De geplande opening van het Sinterklaaspaleis voor het grote publiek werd na overleg met Sinterklaas, Hoofdpiet en de Bibliotheek Schiedam uitgesteld.

Sinterklaas is inmiddels bijgekomen van de drukke intocht op ’t Stadserf. Afgelopen weekend is hij met zijn Pieten en de bibliotheek even rustig bij elkaar gaan zitten. De oplossing was gelukkig snel bedacht, wie had iets anders verwacht? Het Sinterklaaspaleis gaat in de loop van deze week open op afspraak. Reserveer ‘n tijdslot, kom langs met je familie en geniet van al het Sinterklaas-vermaak!

Volgens een gezamenlijk gemaakt rooster brengen alle aangemelde groepen 1 tot en met 4 van de Schiedamse basisscholen de komende weken een bezoek aan het Sinterklaaspaleis met hun klas. Vanochtend stonden de kindertjes van de eerste school met gespannen gezichtjes buiten te wachten.

Wat hadden ze er ‘n zin in.

Alle andere kinderen, ouders en grootouders kunnen in de loop van deze week een persoonlijke afspraak maken om Sinterklaas in het Sinterklaaspaleis te ontmoeten. Kijk op de website en bepaal op welke dag en hoe laat je met je familie wil langskomen. Reserveer een tijdslot en dan kun je de Sint persoonlijk ontmoeten! Is dat niet leuk? 

Sint-korting

Lukt het niet om een afspraak met de Sint te maken, dan krijg je nog steeds een leuk cadeau van Sinterklaas. Sint vindt lezen namelijk heerlijk, maar bovenal ontzettend belangrijk. Daarom geeft Sint maar liefst 35 procent korting op een bibliotheekabonnement. Is dat geen leuk Sinterklaascadeau?

Praktische informatie

Alle informatie over het Sinterklaaspaleis en het reserveren van een tijdslot staat in de loop van deze week op I: https://www.debibliotheekschiedam.nl/. Het Sinterklaaspaleis is gratis te bezoeken. Bezoekers vanaf dertien jaar vragen we een mondkapje te dragen. Voor het Sinterklaaspaleis is géén Coronatoegangsbewijs nodig.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →