Categorieën

Service

Bijzondere Bijstand energiekosten 2023

Bijzondere Bijstand energiekosten 2023
Wonen

Bijzondere Bijstand energiekosten 2023

  • Advertorial
  • 15-11-2023
  • Wonen
Bijzondere Bijstand energiekosten 2023

SCHIEDAM - Heeft u uw jaarafrekening 2023 van uw energieleverancier ontvangen en is deze veel hoger dan het vorige jaar? Vraag dan de Bijzondere bijstand energiekosten 2023 aan. Aanvragen kan via Stroomopwaarts tot en met 31 maart 2024.

Bijzondere bijstand energiekosten 2023
Stroomopwaarts kijkt naar uw woonsituatie en met hoeveel mensen u in uw woning woont. Via het Nibud worden de gemiddelde energiekosten voor uw situatie bepaald.

Energiecompensatie
Heeft u in 2022 energiecompensatie ontvangen? Bijvoorbeeld de energietoeslag of de tegemoetkoming via uw energieleverancier in november en december 2022? Dan trekt Stroomopwaarts dit af van het bedrag van de bijzondere bijstand.

Hoger inkomen
Heeft u een hoger inkomen dan 120 procent van de bijstandsnorm? En kunt u de bijzondere noodzakelijke kosten niet zelf betalen? Dan kunt u ook een aanvraag indienen. Misschien heeft u dan toch recht op een gedeeltelijke vergoeding van de energiekosten.

Aanvragen
Aanvragen van de Bijzondere bijstand energiekosten 2023 kan op de website van Stroomopwaarts. Hier leest u ook meer over de voorwaarden voor het indienen van uw aanvraag. Ga naar I: www.stroomopwaarts.nl 

Zie ook dit artikel over de energietoeslag.

Stroomopwaarts MVS

Broersvest 110, Schiedam

Meer over Stroomopwaarts MVS →