Categorie├źn

Service

Boekentips voor Moederdag

Boekentips voor Moederdag
Uit

Boekentips voor Moederdag

  • Advertentie
  • 12-05-2023
  • Uit
Boekentips voor Moederdag

SCHIEDAM - Het Schiedams Boekhuis wijst de klandizie dezer dagen, kort voor Moederdag, op een serie boeken die in de smaak zullen vallen. Bij ma, en vast ook anderen.

Zo is het achtste deel van de serie De Zeven Zussen uit: Atlas. Het verhaal is na het overlijden van schrijfster Lucinda Riley afgemaakt door haar zoon Harry Whittaker. Het handelt in Parijs, in 1928. "Op het randje van de dood wordt een jongen aangetroffen. Een liefdevolle familie besluit hem in hun huis toe te laten, en de zachtaardige, vroegwijze en getalenteerde jongen bloeit volledig op." Altijd blijft er een vleug van mysterie om hem heen hangen: hij weigert namelijk een woord los te laten over wie hij écht is.

Het Schiedams Boekhuis wil zijn klanten in het kader van Moederdag ook wijzen op 'Heimwee moet je koesteren', het boek waarin Floortje Dessing vertelt wat haar het meest is bijgebleven van de bijzondere ontmoetingen die zij had met mensen over de hele wereld. Ook eentje om even te bekijken: 'And now what? - Ouderschap', van The Pink Sky Collective. En wat te denken van nog zo'n opmerkelijk boek: Het beslisbos van Katinka Polderman

Het Schiedams Boekhuis

Hoogstraat 106, Schiedam

Meer over Het Schiedams Boekhuis →