Categorieën

Service

Bonte Koe komt met nieuwe winkel in Kralingen

Bonte Koe komt met nieuwe winkel in Kralingen
Winkelen

Bonte Koe komt met nieuwe winkel in Kralingen

  • Redactie
  • 07-09-2022
  • Winkelen
Bonte Koe komt met nieuwe winkel in Kralingen

ROTTERDAM/SCHIEDAM - De Bonte Koe gaat zijn chocola verkopen vanuit een nieuwe vestiging. De winkel komt in Kralingen en wordt de tweede zaak in Rotterdam, na die op de Nieuwe Binnenweg.

De Bonte Koe vestigt zich in de Lusthofstraat, in een gehuurde winkel, te vinden in een pand uit 1906. Het bedrijf krijgt de sleutels van het pand op 1 oktober en wil al op vrijdag 7 oktober de deuren openen voor het winkelend publiek. "Dat is heel snel, maar wij denken dat het belangrijk is om ruim voor de feestdagen open te gaan", stelt Amy Klein, mede-eigenaar van het chocoladebedrijf.

Opening op zo'n korte termijn moet ook mogelijk zijn gezien de staat waarin de winkel verkeert. "En we hebben de gelegenheid om het inrichten van de winkel en vervolgens het vullen van de winkelinventaris met onze producten adequaat voor te bereiden", aldus Klein. "Het is bovendien niet de eerste keer dat we een nieuwe winkel inrichten", zegt haar mede-eigenaar, broer Connor Klein.

Met het nieuwe verkooppunt wil De Bonte Koe de bereikbaarheid van zijn winkels voor de inwoners van Rotterdam verbeteren, zegt Amy Klein: "We denken dat wij met onze nieuwe winkel een mooie aanvulling betekenen voor de Lusthofstraat en het publiek dat er winkelt. In deze straat en buurt zitten al veel ondernemers met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zoals traiteur Westerkaatje, Keurslager Van Linschoten, koffiezaak Juffrouw van Zanten, Bloemenboetiek 't Bolletje en Wijnhandel den Toom."

De Bonte Koe kent binnenkort dus behalve de twee Rotterdamse vestiging en het Schiedamse 'hoofdkantoor' waar de chocola wordt gemaakt, ook een vestiging in Den Haag.

Zie ook dit artikel.