Categorieën

Service

Crazy Springparadijs: hoogtepunt van herfstvakantie

Crazy Springparadijs: hoogtepunt van herfstvakantie
Nieuws

Crazy Springparadijs: hoogtepunt van herfstvakantie

  • Advertentie
  • 21-10-2019
  • Nieuws
Crazy Springparadijs: hoogtepunt van herfstvakantie

SCHIEDAM - Een plek waar je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie vindt! Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio.
Deze herfstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op 22, 23 en 24 oktober in Sport- en Evenementenhal Margriet.

Partner

Crazy Springparadijs is een samenwerking tussen de partners Crazy Air en Optisport. Ze geven hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment. Een grote diversiteit aan attracties staan klaar voor alle springers: van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld. Ook aan de kleintjes wordt gedacht door kleine springkussens en een speciale peuterhoek. Daardoor biedt Crazy Springparadijs het juiste vermaak voor jong en oud. Zelfs als je even geen springzin hebt, vermaak je je in onze creatieve knutselhoek of met de oudhollandse spellen.

Aan de kinderbar kunnen kinderen energie bestellen met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de grote honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?

Crazy Springparadijs vindt plaats in Sport- en Evenementenhal Margriet, morgen, overmorgen en donderdag, van tien uur tot vijf uur. Entreegeld is € 6,- per kind en ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Er kunnen maximaal vierhonderd bezoekers binnen, dus het is raadzaam om op tijd te komen.

Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij denken graag met je mee! Stuur een mail voor meer informatie of om te reserveren naar E: [email protected].

Voorpret

We zien je graag op 22, 23 of 24 oktober in Sport- en Evenementenhal Margriet. Wil je een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities hier of hier. Voor vragen kun je ons bereiken op T: 06-20072185 of mailen naar E: [email protected].

Adres locatie

Sport- en Evenementenhal Margriet
Nieuwe Damlaan 5
3119 KA Schiedam

Delaer

Prof Kamerlingh Onnesln 104, Schiedam

Meer over Delaer →