Categorie├źn

Service

De Oproepcentrale zoekt vrijwilligers

De Oproepcentrale zoekt vrijwilligers
Gezond

De Oproepcentrale zoekt vrijwilligers

  • Advertentie
  • 09-05-2018
  • Gezond
De Oproepcentrale zoekt vrijwilligers

Foto: Oproepcentrale


SCHIEDAM - Voor wie graag met mensen omgaat en iets wil betekenen voor anderen biedt de Oproepcentrale een buitenkansje. De vrijwilligerscentrale is op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

"Met een uurtje per week kun jij al het verschil maken voor iemand, bijvoorbeeld door lekker samen uit wandelen te gaan of gezellig koffie te drinken", zo stelt de Oproepcentrale. Die bemiddeld bij de inzet van in totaal zo'n tweehonderd vrijwilligers. "Sommigen bouwen een gezellig contact op met mensen die eenzaam zijn of die door hun ziekte of handicap weinig sociale contacten meer hebben." Andere vrijwilligers gaan naar buiten met mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel. Er zijn ook vrijwilligers actief die zich op inzetten om met hun eigen auto cliënten te begeleiden naar het ziekenhuis of de tandarts.

Het vrijwilligerswerk bij de Oproepcentrale is heel divers. Voor veel talenten en voorkeuren is er dus plek. Verder biedt de Oproepcentrale haar vrijwilligers interessante cursussen en leuke bijeenkomsten.

De Oproepcentrale is actief in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse. Wie het huidige team van vrijwilligers wil versterken wordt gevraagd contact op te nemen via T:   010 - 427 81 77 of E: [email protected]. Wie zich eerst nog even wil oriënteren kan terecht op I: www.oproepcentrale.nl.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →