Categorieën

Service

D&S bij Excelsior tot eeuwfeest

D&S bij Excelsior tot eeuwfeest
Sport

D&S bij Excelsior tot eeuwfeest

  • Redactie
  • 01-04-2016
  • Sport
D&S bij Excelsior tot eeuwfeest

SCHIEDAM - D&S Vastgoed, hoofdsponsor van Excelsior'20, verlengt het contract met de club tot 2020. “Zij willen graag met ons het jubileumjaar vieren”, aldus voetbalvoorzitter Phons Ockerse gisteren. Excelsior'20 werd opgericht, in 1920.

Ockerse maakte het nieuws bekend op een feestelijke avond voor sponsors. De gehele avond werd gepresenteerd door Jan Dirk Stouten (bekend van RTV Rijnmond). Hij interviewde verschillende steunpilaren van de club: jeugd-coördinator Jurgen van Dun, verzorger en sponsorcommissielid Hans Hekman, vrijwilliger Rob Sonnemans, oppervrijwilliger Wim van Deurzen en hoofdsponsor John van Doorn. Dat leverde zowel leuke als ontroerende gesprekken op.

Daarna was het woord aan hoofdtrainer Gokhan Cayir en aanvoerder Bob van der Waal. Stouten sloot de gesprekken af met gast Robert Eenhoorn (ex-tophonkballer en coach en huidig directeur van AZ), die vertelde over de New York Yankees, Feyenoord, AZ en de Olympische spelen.

De loterij en veiling daarna bezorgde met name Rob Sonnemans veel plezier, met twee kaarten voor de bekerfinale en twee kaarten voor Sparta. Café Pleinzicht sleepte met het hoogste bod het shirt van Dirk Kuijt in de wacht, met persoonlijke tekst.

Met dank aan Remco Zuijdam