Categorieën

Service

D&S koopt bedrijfspanden in 's-Gravelandsepolder

D&S koopt bedrijfspanden in 's-Gravelandsepolder
Bedrijven nieuws

D&S koopt bedrijfspanden in 's-Gravelandsepolder

  • Redactie
  • 22-05-2024
  • Bedrijven nieuws
D&S koopt bedrijfspanden in 's-Gravelandsepolder

Foto: archief


SCHIEDAM - D&S Beleggingen in Onroerende Zaken kocht recentelijk een serie aaneengesloten bedrijfspanden in de ‘s-Gravelandsepolder. Het gaat om verhuurde panden die de dochter van de D&S Groep opneemt in de beleggingsportefeuille.

Het gaat om de ‘s-Gravelandseweg 399 en Conradstraat 12, 14, 16 en 18. Het gaat om een blok panden vanaf de 's-Gravelandseweg naar de Regoutstraat. Volgens D&S gaat om om 'een duurzame investering', die past binnen de portefeuille van het bedrijf.

"Bedrijventerrein ’s-Gravelandsepolder, dat samen met de Spaanse Polder van groot economisch belang is voor Schiedam, wordt namelijk getransformeerd tot bedrijventerrein van de toekomst, zo is op 1 mei besloten door de Raad van State." De staatsraad oordeelde dat het bestemmingsplan dat in oktober door de Schiedamse raad was vastgesteld, goed genoeg is om de basis te zijn voor de verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein. "De gemeente Schiedam bouwt er samen met ondernemers aan hoogwaardige toekomstbestendige bedrijventerreinen", aldus D&S in een persbericht. "Er is nu al veel innovatieve bedrijvigheid, vooral op het gebied van de maakindustrie."

D&S maakt geen overnamesom bekend, noch wie de verkopende partij(en) is/zijn. Belangrijk gebruiker van de panden is de bekende Schiedamse drukkerij Magneet.