Categorie├źn

Service

DSW opnieuw verkozen tot beste zorgverzekeraar

DSW opnieuw verkozen tot beste zorgverzekeraar
Nieuws

DSW opnieuw verkozen tot beste zorgverzekeraar

  • Redactie
  • 28-12-2023
  • Nieuws
DSW opnieuw verkozen tot beste zorgverzekeraar


SCHIEDAM - Bezoekers van de website Zorgwijzer geven DSW de hoogste waardering onder de zorgverzekeraars. Zij gaven Schiedamse ziektekostenverzekeraar een 8,7 gemiddeld.

Ruim twintigduizend gebruikers van de website beoordeelden de Nederlandse verzekeringsmaatschappijen op ziektekostengebied. Aan DSW werd 1113 keer een cijfer gegeven.

Tweede werd Stad Holland, bestuurlijk verbonden aan DSW. 147 reviews mondden uit een 8,6 gemiddeld. De derde plaats was voor OHRA, met een 8,4 uit 716 reviews.

DSW wordt door klanten geprezen om zijn 'empathische, vriendelijke medewerkers' en 'uitstekende persoonlijke service'. Klanten waarderen de mogelijkheid om eigen keuzes te maken in zorgverlening, zoals ziekenhuizen en kliniek en de optie voor een second opinion. Lange-termijn klanten benadrukken de betrouwbaarheid van de verzekeraar.

Stad Holland is volgens klanten niet de goedkoopste, 'maar de uitmuntende service, het hoge vergoedingsniveau en de goed bereikbare en vriendelijke klantenservice maken alles goed'. De uitbetaling van declaraties is snel en klanten hebben het gevoel dat ze altijd serieus worden genomen.

De afgelopen twee jaar schopten DSW en Stad Holland het volgens de Zorgwijzergebruikers ook steeds tot de plekken een en twee.