Categorie├źn

Service

Eigenaresse zonnestudio mishandeld en overvallen

Eigenaresse zonnestudio mishandeld en overvallen
Nieuws

Eigenaresse zonnestudio mishandeld en overvallen

  • Redactie
  • 10-02-2018
  • Nieuws
Eigenaresse zonnestudio mishandeld en overvallen

ROTTERDAM - De eigenaresse van een zonnestudio aan de Tjalklaan is gisteren beroofd van haar tas.

Ze had haar studio net afgesloten en wilde in haar auto stappen die op de Professor Poelslaan stond geparkeerd, toen twee jongens haar vastpakten en een vuurwapen op haar richtten. De jongens wilden haar tas afpakken en er ontstond een worsteling. De vrouw liep hierbij verwondingen aan hoofd en hand op. De jongens vluchtten weg met haar tas.

De politie is een onderzoek gestart naar de overval en zoekt getuigen die de twee jongens en/of de overval hebben gezien. De vrouw zag de jongens al op de Tjalklaan, toen zij daar even na negen uur ’s avonds haar studio afsloot. De jongens liepen toen in de richting van de Franselaan. De vrouw bracht zelf eerst nog even een vuilniszak weg en liep daarna naar haar auto op de Professor Poelslaan. Daar kwamen de jongens die zij eerder zag naar haar toe en pakten haar vast. Ze richtten een vuurwapen op de vrouw en probeerden haar tas te pakken. De politie vermoedt dat de worsteling die daarna ontstond, een voorbijganger is opgevallen. De jongens sloegen de vrouw en trokken zo hard aan haar dat zij op de grond viel.

Nadat de jongens de tas, met daarin persoonlijke bezittingen en de dagopbrengst van de zaak, te pakken hadden, renden zij richting de Zweedsestraat. De vrouw is nog een stukje achter hen aangerend. In de Zweedsestraat sprak zij een jongeman, die aangaf dat de jongens verder de Zweedsestraat in waren gerend. De politie komt graag in contact met deze getuige.

De overvallers waren beide in donkere sportkleding gekleed, met een capuchon op en een muts voor hun gezicht. De jongen met het vuurwapen was ongeveer 1.75 meter lang en had een normaal tot vol postuur met een wat bollig gezicht, de andere was ‘slechts’ 1.70 meter lang en had een dun postuur. Beiden waren licht getint.

De politie verzoekt ieder die beschikt over informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, contact te nemen via T: 0900-8844.