Categorieën

Service

Elke wijk kan feest vieren in museum

Elke wijk kan feest vieren in museum
Uit

Elke wijk kan feest vieren in museum

  • Advertorial
  • 14-03-2024
  • Uit
Elke wijk kan feest vieren in museum

Feest in elke wijk!; foto: Aad Hoogendoorn

SCHIEDAM - Alle Schiedammers opgelet! Want in 2024 zijn alle ‘Wijken Welkom’.⁠

In Stedelijk Museum Schiedam is iedereen welkom. Onder de naam ‘Wijken Welkom’ nodigt het museum elke wijk uit voor een feestelijke avond. Een avond voor en door de wijk. Een soort buurtfeest maar dan in het museum. ⁠De avonden zijn er voor wijkbewoners, jong en oud! Juist Schiedammers die nog nooit in het museum zijn geweest, zijn van harte welkom. De avonden zijn gratis en er zijn allerlei leuke dingen te doen. Als je slecht ter been bent, word je in jouw wijk opgehaald met een bus.⁠

Vrijdag 12 april is er feest met de Wijk Oost. Van zeven tot negen uur is er muziek van de Jeugd Rijnmondband en Michael Samson. Ook zijn er gratis hapjes van Snackbar de Pinguin en minisupermarkt Altın Başak, een dansoptreden en nog heel veel meer. Alles komt uit Oost!⁠ Kom je gratis langs op het feest van Oost? Opgeven is niet verplicht, maar wel fijn. Dat kan via het Facebook Event of stuur een kort berichtje aan Meerten via E: [email protected] .

Benieuwd naar wanneer jouw wijk een eigen ‘Wijken Welkom' avond krijgt? Check het via I: https://stedelijkmuseumschiedam.nl/act.../wijken-welkom2024/.

Stedelijk Museum Schiedam

Hoogstraat 112, Schiedam

Meer over Stedelijk Museum Schiedam →