Categorieën

Service

Energiecafé over infraroodverwarming van woningen

Energiecafé over infraroodverwarming van woningen
Wonen

Energiecafé over infraroodverwarming van woningen

  • Advertorial
  • 05-06-2022
  • Wonen
Energiecafé over infraroodverwarming van woningen

Infraroodpanelen passend in de inrichting van de woonkamer


SCHIEDAM - Het komende energiecafé gaat over infraroodverwarming. Energiek Schiedam houdt het café op 8 juni, bij ThermIQ.

De Schiedamse energiecoöperatie organiseert regelmatig energiecafés, dit keer samen met ThermIQ, leverancier van infraroodpanelen. Die alternatieve manier van het verwarmen van een huis kan de bewoner met de oplopende gasprijzen flinke besparingen opleveren, zo stellen zij.

Tijdens het energiecafé zal Niels van Lingen namens ThermIQ uitleggen hoe de panelen werken, welke verschillen er zijn met andere wijzen van verwarming en hoe het gebruik van deze warmtebron anders uitpakt dan met inzet van de warmtepomp.

Schiedammer Krispijn Beek vertelt tijdens de bijeenkomst hoe hij zijn woning gasloos heeft gemaakt met infraroodverwarming.

Energiek Schiedam belooft een leerzame avond. Het zal ook gaan over wat nodig is om verduurzaming van onze huizen niet alleen aantrekkelijk en haalbaar te maken voor koplopers, mensen met veel ambitie en mogelijkheden, maar voor ieder. En het project ‘Warmte delen met infraroodpanelen’ van ThermIQ zal aan de orde komen tijdens het energiecafé.

De avond bij het nieuwe onderkomen van ThermIQ aan het Land van Belofte 2 begint om half acht en duurt tot half tien. Aanmelden is wenselijk; dat kan via [email protected]. Vermeld daarbij met hoeveel mensen u komt.

“Wij kijken uit naar een bruisende en warme Schiedamse avond!”, aldus Energiek Schiedam.

PS. Dit bericht is een herhaling van een eerdere aankondiging

Energiek Schiedam

Lange Haven 106, Schiedam

Meer over Energiek Schiedam →