Categorieën

Service

Energiecafé over zonnepanelen voor VvE's

Energiecafé over zonnepanelen voor VvE's
Wonen

Energiecafé over zonnepanelen voor VvE's

  • Advertorial
  • 08-09-2022
  • Wonen
Energiecafé over zonnepanelen voor VvE's

SCHIEDAM - Nog niet eerder leek de tijd zo rijp om uw huis van stroom te voorzien met zonne-energie. Maar wie in een appartement of flatwoning woont, is voor het plaatsen van zonnepanelen afhankelijk van zijn of haar Vereniging van Eigenaren. Hoe pak je dat aan: plannen maken, besluiten en liefst natuurlijk uitvoeren van de aanleg van een zonnestroominstallatie? Over twee weken valt hier meer over te leren op het Energiecafé.

Energiek Schiedam is de coöperatie van Schiedammers met hart voor hun stad en voor duurzaamheid die het Energiecafé organiseert. Het derde 'café' van dit jaar gaat over zonnepanelen voor VvE's. Het wordt op 21 september gehouden in Shop, de ontmoetingsplek voor ondernemend Schiedam op de Hoogstraat. Toepasselijk, want als VvE 'onderneem' je in zekere zin ook. Zeker als je aan de slag gaat met het verduurzamen van vastgoed.

Op het programma staan de volgende sprekers:
* Walther van Houten, voorzitter van het VvE Platform Schiedam; hij vertelt hoe het zonnedak op de Spieringshoekflat tot stand is gekomen. Wat kwam daar allemaal bij kijken? En wat leveren de inspanningen en investeringen uiteindelijk op?
* Dolf Bierhuizen van Energiek Schiedam en Phons Ockerse van D&S VvE-beheer lichten een uniek project toe: de verduurzaming van de 's-Gravenlandseflat. 
Uiteraard is er nadien alle ruimte om vragen te stellen en na te praten. 

Tip: download alvast ons stappenplan Blauwdruk Zon op VvE.

De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en gezien de beschikbare ruimte is aanmelden wenselijk. Dat kan via E: inf[email protected], onder vermelding van het aantal personen.

Wij kijken uit naar een energieke Schiedamse avond!

Energiek Schiedam

Lange Haven 106, Schiedam

Meer over Energiek Schiedam →