Categorieën

Service

Genieten van zon, zee en strand; de perfecte stranddag! 

Genieten van zon, zee en strand; de perfecte stranddag! 
Uit

Genieten van zon, zee en strand; de perfecte stranddag! 

  • Advertorial
  • 02-08-2023
  • Uit
Genieten van zon, zee en strand; de perfecte stranddag! 

SCHIEDAM - Een dagje zee geeft direct een gevoel van vakantie; eigenlijk iets magisch dat gewoon in eigen land kan. Het rustige geluid van de golven, zacht zand onder je voeten en een warme gloed van de zon op je huid zorgen er al snel voor dat een stranddag een heerlijke ervaring is voor het hele gezin! 

Om een ultieme stranddag te beleven, is een goede planning van essentieel belang. Van must-haves om mee te nemen, tot het juiste tijdstip om van huis te gaan; we nemen je graag mee door een aantal handige tips om alles uit jouw stranddag te kunnen halen! 

De must-haves

Een succesvolle stranddag begint met het inpakken van de juiste spullen; zorg ervoor dat je sowieso het volgende meeneemt voor een perfecte ervaring op het strand.
* Zonnebrandcrème met een goede factor om je huis te beschermen tegen de felle zon; thuiskomen met een rode huis is namelijk als thuiskomen van een koude kermis, iets wat je niet wil! 
* Een comfy strandhanddoek of strandstoel om op te relaxen en uit te kunnen rusten.
* Een parasol of strandtentje voor schaduw, vooral tijdens de warmste uren van de dag.
* Een grote strandtas (hallo reden om een rieten mand te kopen!) om al je spullen in op te bergen.
* Voldoende water om lekker gehydrateerd te blijven.
* Snacks, zoals vers fruit, sandwiches en gezonde tussendoortjes.
* Een hoed of pet en een zonnebril om je hoofd optimale bescherming tegen de zon te geven.
* Een lekker boek, tijdschriften of een draagbare speaker voor wat extra plezier.
* Strandspelletjes, zoals een frisbee of een strandbal voor wat leuke activiteiten.
* Een koelbox, om jouw dranken en hapjes heerlijk koel in te kunnen bewaren. Tip: wil je een koelbox kopen? Bekijk dan of het handiger is om voor een elektrische koelbox of een reguliere koelbox te kiezen! 
* Een plastic zak voor afval, zodat je jouw stranddag goed opgeruimd kan afsluiten.

De juiste dagplanning

Vroeg opstaan is de sleutel tot een perfecte stranddag. Probeer lekker vroeg van huis te gaan, het liefst al rond een uur of acht, vooral wanneer het zomer is. Wanneer je op tijd bij het strand aankomt zijn er meerdere voordelen; je kan én op een normale plek parkeren, en je hebt een leeg strand waardoor je dus zelf jouw perfecte spot voor de dag kan uitzoeken! Daarnaast kan je nog een beetje profiteren van het ochtendbriesje wanneer de zon nog niet op zijn hardst schijnt. Na een paar uurtjes genieten en relaxen, kan je rond de lunchtijd in een strandtent duiken of juist weer naar huis gaan, zodat je het warmste moment van de dag een beetje ontloopt!