Categorieën

Service

Gratis bandjesavond met lokale talenten

Gratis bandjesavond met lokale talenten
Uit

Gratis bandjesavond met lokale talenten

  • Advertorial
  • 03-01-2023
  • Uit
Gratis bandjesavond met lokale talenten

Chasing Hills is geïnspireerd door bands als Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Coldplay en The Kooks; foto: De Kroepoekfabriek


VLAARDINGEN - Op vrijdag 13 januari zie je lokale talenten in De Kroepoekfabriek. Op deze editie van gratis bandjesavond Blikopener staan Chasing Hills uit Rotterdam en Daytime Lingerie uit Den Haag op de line up.

Deze vierkoppige Rotterdamse indie poprockband is winnaar van de publieksprijs van De Grote Prijs van Rotterdam 2022. Chasing Hills is geïnspireerd door bands als Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Coldplay en The Kooks. Melodieuze, dynamische en catchy liedjes met stevige gitaren, strakke baslijnen en pakkende songteksten. Na de release van de eerste singles in 2015 verdiende de band een plek op het Yeoju International University Music Festival in Zuid-Korea. Hier namen ze een podiumprijs in ontvangst en zetten ze een nieuwe stap in hun muzikale ontwikkeling. Zo bracht de band met hun EP ‘The Horizon’ een fris en energiek popgeluid en werd met de release van ‘Oh My’ in 2022 een volwassen sound gepresenteerd. Naast de plek in de finale van de Grote Prijs van Rotterdam, viel de band op tijdens de Nobel Awards 2022 met lovende recensies (3voor12) over de muzikaliteit van hun poprock oeuvre en de energie in de professionele live-performance.

Met pakkende punky riffs en melancholische gitaren weet Daytime Lingerie, waar ze ook staat, een moshende menigte voor zich te winnen. De Hagenezen braken door met de underground hit 'Barcrush'. Met hun eigen unieke melodieuze energieke punky rock maakt Daytime Lingerie snel contact met een groeiend publiek in heel Nederland. De band is hard op weg bekend te worden door hun wilde liveshows. Verwacht harde gitaren en een stuwende kracht die je binnenkort een fan zal maken!

Blikopener: Chasing Hills + Daytime Lingerie
Vrijdag 13 januari
Open: half negen | Aanvang: negen uur | Verwacht einde: half twaalf
Toegang is gratis. Meer info is te vinden op I: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/blikopener-chasing-hills/

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →