Categorieën

Service

Gratis introductiescholing vrijwilligerswerk

Gratis introductiescholing vrijwilligerswerk
Gezond

Gratis introductiescholing vrijwilligerswerk

  • Advertorial
  • 24-08-2023
  • Gezond
Gratis introductiescholing vrijwilligerswerk
Maatje worden voor oudere mensen bij hen thuis? Misschien wel iets voor u! Maar hoe begint u met de juiste kennis aan vrijwilligerswerk? Wij van de Oproepcentrale leren het u graag tijdens de gratis ‘Introductiescholing Vrijwilligerswerk’. We starten op vrijdag 6 oktober en er zijn nog plekken vrij voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing bestaat uit twee bijeenkomsten, op vrijdag 6 oktober en op vrijdag 13 oktober, van 13.30 uur tot 16.00 uur in Driemaasstede aan de Voorberghlaan 35. Tijdens deze bijeenkomsten maakt u kennis met de coördinatoren van de Oproepcentrale en u komt meer te weten over de basisprincipes van ons vrijwilligerswerk. We behandelen interessante onderwerpen, zoals eenzaamheid, omgang met mantelzorgers, grenzen stellen in uw vrijwilligerswerk, dementie en andere ziektebeelden. Grote kans dat u na deze introductiescholing zo enthousiast bent geworden, dat wij op zoek mogen gaan naar een maatje voor u in de omgeving van Schiedam, Vlaardingen of Maassluis!

Wilt u graag maatje worden bij de Oproepcentrale? Meld u dan aan voor de introductiescholing bij één van onze coördinatoren via T: 010 - 427 81 77 of stuur een bericht naar E: [email protected]. Kijk voor meer informatie over de Oproepcentrale op I: www.oproepcentrale.nl.

De Oproepcentrale

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over De Oproepcentrale →