Categorie├źn

Service

Groenoordhal volgende week open voor inenten

Groenoordhal volgende week open voor inenten
Gezond

Groenoordhal volgende week open voor inenten

  • Redactie
  • 31-03-2021
  • Gezond
Groenoordhal volgende week open voor inenten
SCHIEDAM - Het heeft even geduurd, te lang naar de mening van de meeste Schiedammers, maar het gaat dan toch gebeuren. Vanaf volgende week donderdag kunnen zij en anderen terecht in de Groenoordhal voor hun vaccinatie. Dat is: als zij een uitnodiging in de bus krijgen natuurlijk.

De Groenoordhal wordt volgens de planning de zevende locatie waar de GGD Rotterdam-Rijnmond prikt tegen Corona. Er zal in Schiedam worden gevaccineerd met het Pfizer-Biontechvaccin, zo laat de GGD weten. "Op dit moment komt de doelgroep 73 – 74 jaar daarvoor in aanmerking."

De GGD roept mensen die een oproep van het RIVM of van een zorgwerkgever ontvangen op een afspraak te maken voor 'de gratis vaccinatie'. "In de oproep staat welk telefoonnummer er gebeld kan worden." Voor algemene vragen over het Coronavirus of over de vaccinatiestrategie raadt de GGD aan om informatie op te doen op www.coronavaccinatie.nl. "Bellen kan ook: het landelijke informatienummer is 0800 - 1351".

Nog voor er in Schiedam ingeënt gaat worden, gaat dat gebeuren bij de SS Rotterdam. Op het parkeerterrein voor het schip wordt vanaf morgen geprikt. "In totaal zijn er negentien plekken in de regio aangewezen waar gevaccineerd gaat worden. Wanneer de andere locaties in de regio open gaan, hangt af van de levering van de vaccins", aldus de GGD.