Categorieën

Service

Huis gezien? Met het Fundament Haalbaarheid Certificaat is jouw bod meer waard!

Huis gezien? Met het Fundament Haalbaarheid Certificaat is jouw bod meer waard!
Wonen

Huis gezien? Met het Fundament Haalbaarheid Certificaat is jouw bod meer waard!

  • Advertentie
  • 24-11-2018
  • Wonen
Huis gezien? Met het Fundament Haalbaarheid Certificaat is jouw bod meer waard!
SCHIEDAM - Mensen die op dit moment op zoek zijn naar een nieuwe eigen woning, zullen het vast herkennen: met meerdere mensen tegelijk bieden en maar hopen dat de verkoper en/of makelaar voor jou als koper zal kiezen. De woningmarkt is op het moment heel erg snel in beweging, waarbij de verkoper het vaak voor het zeggen heeft.

Wil jij meer kans maken om eigenaar te worden van jouw droomhuis? De adviseurs van Fundament Advies kunnen je helpen met het Fundament Haalbaarheid Certificaat. Met dit certificaat op zak maak jij meer kans bij onderhandelingen. Wanneer jij de verkopende makelaar kan laten zien dat je in bezit bent van het Fundament Haalbaarheid Certificaat is direct bekend dat de benodigde financiering voor jou geen enkel probleem zal zijn. Je bent dus financieel sterk genoeg voor de aankoop van jouw droomhuis! Het Fundament Haalbaarheid Certificaat is persoonlijk en specifiek voor een bepaalde woning.

Wanneer je een afspraak maakt met één van de adviseurs van Fundament Advies in Vlaardingen of Schiedam zal worden gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Hierbij kijken de adviseurs niet alleen naar de haalbaarheid (maximale hypotheek op basis van inkomen), maar ook naar de betaalbaarheid (wat kan en wil jij maximaal per maand betalen). Kortom, na dit vrijblijvende gesprek en het bestuderen van alle benodigde documentatie (de documenten vragen wij voorafgaand aan de afspraak bij je op) kan de adviseur van Fundament Advies het Fundament Haalbaarheid Certificaat opmaken voor een bepaalde woning. Dit betekent dat per woning (die je op het oog hebt), een aparte toetsing plaatsvindt en je dus ook per woning een Fundament Haalbaarheid Certificaat gaat ontvangen.

Wil je meer weten over het Fundament Haalbaarheid Certificaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van de adviseurs van onze kantoren in Vlaardingen of Schiedam.
Een afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets, sterker nog, je vergroot je kans op het succesvol aankopen van jouw droomhuis!

Bel voor een afspraak met T: 010 - 4608900 of stuur eenb bericht naar E: [email protected].

I: www.fundament-advies.nl

Fundament Advies

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over Fundament Advies →