Categorieën

Service

IDDF keert - 'nog groter en mooier' - terug

IDDF keert - 'nog groter en mooier' - terug
Uit

IDDF keert - 'nog groter en mooier' - terug

  • Redactie
  • 26-01-2023
  • Uit
IDDF keert - 'nog groter en mooier' - terug

Foto: Ted Konings

 
SCHIEDAM - Het International Dutch Distillers Festival keert terug. Vast voor in de agenda: IDDF wordt van 26 mei tot 3 juni in Schiedam gehouden.

Organisator Vivre Productions kondigt een programma aan dat 'nog groter en mooier' zal worden dan dat van afgelopen jaar.

Net als vorig jaar zal het festival bestaan uit drie onderdelen: IDDF Restaurant Week, IDDF Around Town en IDDF In Concert. In de restaurantweek bieden verschillende horecagelegenheden in de stad een speciaal IDDF-menu of product aan. 'Arount Town' is bedoeld om 'het grote publiek' bekend te maken met Schiedam en zijn historie. "In samenwerking met de Schiedamse cultuursector en ondernemers worden verschillende activiteiten opgezet." Activiteiten zijn bijvoorbeeld een rondleiding door een van de distilleerderijen, een concert in een Schiedamse molen, een interactieve wandeling of boottocht met gids door het centrum van Schiedam. 

IDDF In Concert zal, net als vorig jaar, plaatsvinden op het terrein van de glasfabriek. Het belooft een fantastisch feest te worden, aldus Vivre, ook al kan het nog geen line-up bekendmaken.