Categorie├źn

Service

Inschrijven voor een nieuwe Wijkcultuurklas

Inschrijven voor een nieuwe Wijkcultuurklas
Uit

Inschrijven voor een nieuwe Wijkcultuurklas

  • Advertorial
  • 03-02-2023
  • Uit
Inschrijven voor een nieuwe Wijkcultuurklas

De Bibliotheek Schiedam heeft samen met de Wijkschoolvereniging een uitgebreid aanbod van lessen die de kinderen na schooltijd kunnen volgen; foto: Bibliotheek Schiedam


SCHIEDAM - Na de voorjaarsvakantie start er een nieuwe serie Wijkcultuurklassen voor alle Schiedamse kinderen in de basisschoolleeftijd.

De Bibliotheek Schiedam heeft samen met de Wijkschoolvereniging een uitgebreid aanbod van lessen die de kinderen na schooltijd kunnen volgen. Zo kunnen ze kennismaken met verschillende vormen van kunst en cultuur zoals robotica, theater en beeldende vormgeving. Alle lessen zijn gratis te volgen. De afdeling Cultuureducatie presenteert het aanbod van de lessen - samen met de Wijkschoolvereniging -overzichtelijk aan op het platform 'Parels van Schiedam'. Per vakgebied kunnen kinderen kiezen uit verschillende series van tien lessen. Per wijk wordt er een programma aangeboden die bedoeld is voor de basisschoolkinderen die in die wijk wonen.

Na de voorjaarsvakantie, maandag 6 maart, gaat er een nieuwe serie van start. Vanaf nu staan deze lessen online op I: www.parelsvanschiedam.nl. Je kunt je inschrijven van 13 tot en met 26 februari (met uitzondering van de wijk Oost en Nieuwland waarvan de inschrijvingsperiode van 6 tot en met 20 februari loopt). Reserveren kan via I: https://www.kcegids.nl/wckschiedam, selecteer je wijk en kies jouw cursus.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →