Categorieën

Service

Juf Roos en Gijs vieren een feestje!

Juf Roos en Gijs vieren een feestje!
Uit

Juf Roos en Gijs vieren een feestje!

  • Advertorial
  • 12-02-2024
  • Uit
Juf Roos en Gijs vieren een feestje!

SCHIEDAM - Na het grote succes van de eerdere Juf Roos theatershows komt nu eindelijk de langverwachte, nieuwe theatershow van Juf Roos naar de theaters. In de voorstelling Juf Roos, Een partijtje voor Gijs beleeft Nederlands meest populaire en geliefde juf samen met Gijs en alle kleine theaterbezoekertjes (vanaf ongeveer twee jaar) in de zaal op dinsdag 20 februari (om twee en vier uur) in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen een nieuw avontuur. Kaarten zijn te koop bij de Theaterkassa of via stadsgehoorzaal.nl.

Miljoenen kinderen hebben het populaire duo Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten door hun YouTube-filmpjes. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren.

Juf Roos, Een partijtje voor Gijs is een spannende en muzikale reis die Juf Roos en Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde.

Juf Roos – Een partijtje voor Gijs (2+)
Dinsdag 20 februari – 14.00 en 16.00 uur
Kaarten (€ 21,50) te koop via I: stadsgehoorzaal.nl


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →