Categorie├źn

Service

Jumbo-supermarkt dicht 'door muizenplaag'

Jumbo-supermarkt dicht 'door muizenplaag'
Winkelen

Jumbo-supermarkt dicht 'door muizenplaag'

  • Redactie/Vlaardingen24
  • 31-03-2023
  • Winkelen
Jumbo-supermarkt dicht 'door muizenplaag'

VLAARDINGEN – Opmerkelijk nieuws uit Vlaardingen. Onze collega's van Vlaardingen24 doen verslag.

Klanten van de Jumbo-supermarkt op winkelcentrum De Loper staan vandaag voor een gesloten deur. De rolluiken van de winkel zijn dicht en op de toegangsdeuren hangt een mededeling: 'Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten'. Wat die omstandigheden zijn, wordt niet meteen duidelijk maar één van de vaste klanten die er regelmatig zijn boodschappen doet, wist te vertellen dat er een muizenplaag zou heersen. "Dat heb ik van die meiden gehoord, en ik ben hier 24 uur per dag’’, aldus de man.

Supermarkteigenaar Hans Wuijts wil er desgevraagd geen mededelingen over doen, maar verwijst ons door naar de afdeling corporate communications, de landelijke woordvoerders. Die vroegen een en ander op de mail te zetten waarna een reactie zou volgen. Uren verstreken sindsdien maar een reactie blijft nog uit.

De supermarkt lijkt in ieder geval gesloten te blijven tot er maatregelen zijn getroffen. Dat betekent dat alle schappen leeg worden gehaald, aangetaste levensmiddelen worden weggegooid en gaten en kieren moeten worden gedicht. Alle hens aan dek voor het personeel, en wie een blik werpt achter de winkel ziet dat daar hard wordt gewerkt. De winkel moet vervolgens grondig worden schoongemaakt.