Categorieën

Service

Kinderen stonden in rij met kleur op de wangen

Kinderen stonden in rij met kleur op de wangen
Winkelen

Kinderen stonden in rij met kleur op de wangen

  • Advertorial
  • 03-01-2022
  • Winkelen
Kinderen stonden in rij met kleur op de wangen

SCHIEDAM - Weer of geen weer, een bolletje gaat er altijd wel in. Met de kleurplatenactie van Schiedam Centrum en de oliebollenkraam Nico Sterrenberg konden maar weinig kinderen de verleiding weerstaan. Er werd flink gekleurd en geknutseld.


Massaal uitgedeeld

In de week voor kerst, moesten de ondernemers de deuren sluiten, maar ging het uitdelen en ophalen van de kleurplaten gewoon door. Een gezellige activiteit tijdens deze extra kerstvakantieweek.

Vrolijke prijs

Zoals beloofd is er uit alle inzendingen een winnaar getrokken Max was superblij met deze erkenning. Niet in de laatste plaats, omdat er een mooie prijs tegenover stond. Een waardebon om iets moois uit te zoeken bij Kinderwinkel d’Uk, de vrolijkste winkel op de Hoogstraat, waar kinderen zelf mogen winkelen met winkelkarretjes of heerlijk knutselen. Ook de webshop is door eigenaar Phyllis goed gevuld met duurzaam (houten) speelgoed van verschillende bekende en minderbekende merken. Max ging gelijk iets moois uitzoeken, bestellen en ophalen!

Bestellen en afhalen

Gelukkig blijken ook tijdens deze lockdown klanten de ondernemers in Schiedam-Centrum trouw. Ze blijven bestellen en halen de spullen op afgesproken tijden af. Vaak telefonisch, maar ook via internet. In veel gevallen kan de bestelling ook thuis worden bezorgd. Dat geldt voor winkels en natuurlijk horeca. Wat bestel jij vandaag?