Categorieën

Service

Kringloopwarenhuis Het Goed Schiedam naar XL-locatie

Kringloopwarenhuis Het Goed Schiedam naar XL-locatie
Winkelen

Kringloopwarenhuis Het Goed Schiedam naar XL-locatie

  • Advertorial
  • 25-04-2023
  • Winkelen
Kringloopwarenhuis Het Goed Schiedam naar XL-locatie

Het nieuwe kringloopwarenhuis wordt op woensdag 3 mei om tien uur feestelijk geopend


SCHIEDAM - Op 3 mei heropent Het Goed Schiedam haar deuren op een nieuwe locatie, namelijk op Fokkerstraat 510 in Schiedam.

Het Goed-directeur Willem van Rijn en Irado-directeur André Hertog knippen daar samen het lintje door en hiermee wordt het vernieuwde kringloopwarenhuis Het Goed Schiedam een feit. Afgelopen maanden is keihard gewerkt om het pand aan te passen en momenteel wordt de winkel gevuld met de mooiste tweedehands items. Het warenhuis zal zeven dagen per week geopend zijn.

Het vernieuwde kringloopwarenhuis van Het Goed belooft een nog frisser en eigentijdsere winkel te worden. Inspirerend, overzichtelijk en uitnodigend om op ontdekkingstocht te gaan naar bijzondere, unieke spullen. Elke dag is anders; zo is het steeds een verrassing wat je er aantreft. Dat het warenhuis ook een sociale ontmoetingsplek is, wordt nog eens extra benadrukt met de gezellige Goed van Smaak koffiehoek.

Het Goed Schiedam is niet alleen een plek om tweedehands te shoppen, het is ook de plek om herbruikbare spullen door te geven. Dat kan gaan om bijvoorbeeld meubels, boeken, kleding, maar ook curiosa. Het Goed zorgt dat deze spullen een tweede leven krijgen en hiermee kan iedereen bijdragen aan het verminderen van de afvalberg. Bovendien wordt bij iedere kg hergebruik de uitstoot van één kilo CO2 vermeden.

Het nieuwe kringloopwarenhuis wordt op woensdag 3 mei om tien uur feestelijk geopend. Kringloopliefhebbers uit de regio zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel en krijgen een gratis kopje koffie/thee met wat lekkers. Openingstijden daarna: maandag tot en met vrijdag van tien tot zes uur, zaterdag van negen tot vijf uur en zondag van twaalf tot vijf uur. Goed om te weten dat bij de nieuwe winkel ruimschoots parkeergelegenheid is voor bezoekers die met de auto of de fiets komen.

Inwoners van Schiedam die herbruikbare spullen graag een tweede leven geven, kunnen deze spullen bij Het Goed inleveren. Maandag tot en met vrijdag van tien tot vijf uur en zaterdag van negen tot half vijf (zondag gesloten). Ophalen kan ook, een afspraak kan worden gemaakt op T: (079) 303 02 60.

Het terrein Fokkerstraat 510 wordt momenteel verder ontwikkeld. De gemeente Schiedam, Irado en Het Goed werken samen aan de ontwikkeling van een circulair ambachtscentrum waarvan de grootse opening later dit jaar plaats vindt. Als onderdeel van dit ambachtscentrum zijn een fietsenwerkplaats en naaiatelier opgestart. Deze zijn vanaf 3 mei toegankelijk om je fiets te laten repareren en een bezoek te brengen aan het naaiatelier om inspiratie op te doen voor hergebruik.

Zie ook dit artikel.

Het Goed Schiedam

Fokkerstraat 510, Schiedam

Meer over Het Goed Schiedam →