Categorie├źn

Service

Marathon en Poodle op vrijdag 7 april in De Kroepoekfabriek

Marathon en Poodle op vrijdag 7 april in De Kroepoekfabriek
Uit

Marathon en Poodle op vrijdag 7 april in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 03-04-2023
  • Uit
Marathon en Poodle op vrijdag 7 april in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Vrijdag 7 april staat de volgende Blikopener in De Kroepoekfabriek op het programma. Op deze gratis bandjesavond ontdek je nieuwe opkomende bands en artiesten om in de gaten te houden voor de toekomst. Deze keer met Marathon (shoegaze / postpunk) en Poodle (fluffy garagerock)!

Marathon’s explosieve mix van shoegaze en postpunk leverde de band in korte tijd al een mooie staat van dienst op met onder meer optredens op Welcome to the Village, Grauzone en de 3voor12 livesessies. Debuut-single ‘Age’ werd omarmd door KINK en stond wekenlang in de Outlaw41. Na een bomvolle
Popronde en een show op Noorderslag 2023 maakt Marathon zich klaar voor de release van hun debuut-EP in het voorjaar van 2023. De nieuwe Tramhaus? Wie zal het zeggen. Verwacht een liveshow vol overgave en energie.

Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdams/Utrechtse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen. Ze zijn beïnvloed door bands als Hinds, Wet leg, FIDLAR, FEET en Iguana Death Cult. Bij Poodle staat lol maken bovenaan. De band schrijft waar ze maar over wil; huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld. Op vrijdag 7 april komen ze de gratis bandjesavond openen!

Blikopener: Marathon + Poodle
Vrijdag 7 april
Open: half negen | Aanvang: negen uur
Gratis entree
Meer info is te vinden op I: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/blikopener-marathon/

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →