Categorieën

Service

MKB-Nederland: verwar MKB Belangen niet met ons

MKB-Nederland: verwar MKB Belangen niet met ons
Nieuws

MKB-Nederland: verwar MKB Belangen niet met ons

  • Redactie
  • 09-11-2022
  • Nieuws
MKB-Nederland: verwar MKB Belangen niet met ons

SCHIEDAM - MKB-Nederland, de belangenbehartiger van het midden- en kleinbedrijf in ons land, waarschuwt voor verwarring met MKB Belangen, een onderneming die vanuit Schiedam actief is.

"MKB-Nederland ontvangt de afgelopen tijd met regelmaat bericht van ondernemers dat zij hun lidmaatschap van MKB Belangen, MKB Collectieven en/of MKB Voordeelclub willen opzeggen. Deze ondernemers wordt verzocht om verlenging van hun lidmaatschap te bevestigen met bijbehorende factuur. MKB-Nederland heeft echter geen enkele link met deze organisaties en hier dus niets mee van doen", zo laat de Haagse organisatie op zijn webstek weten.

De drie organisaties die een factuur sturen voor verlenging van het lidmaatschap hebben met elkaar gemeen dat ze op hetzelfde adres in Schiedam zijn gevestigd, aldus MKB-Nederland. Deze laatste stelt dat de drie organisaties in Schiedam 'volgens ondernemers niet of moeilijk te bereiken zijn'. 

De site van MKB Belangen verwijst naar een adres is op de Lange Haven in Schiedam. De KvK-inschrijving van MKB Belangen is overigens in Rotterdam.

MKB Belangen zet zich volgens de webpagina in voor belangenbehartiging, bijvoorbeeld waar het Corona-ondersteuning betreft. Ook werkt het aan het mogelijk maken van gezamenlijke energieinkoop en ook inkoop van diensten op het gebied van administratie en internet. "MKB Belangen is er om op te komen voor de MKB-er, onder andere door een actieve rol binnen de politiek te spelen en gezamenlijke inkoopdeals tot stand te brengen", zo stelt de organisatie op de eigen website. "In plaats van alleen maar roepen dat dingen anders moeten, doen wij er ook echt álles aan om dit te bewerkstelligen. Wat zeker is: net als het realiseren van gunstige tarieven voor allerlei basisbehoeften door MKB Collectieven, zet MKB Belangen zich in om daadwerkelijk resultaten te boeken."

MKB-Nederland adviseert ondernemers die ook berichten van MKB Belangen ontvangen 'en per abuis – in de veronderstelling dat het hier het lidmaatschap van MKB-Nederland betrof - op de link hebben geklikt, gegevens hebben ingevuld en/of hebben betaald' contact op de nemen met de Fraudehelpdesk.