Categorieën

Service

Nieuw werk van BTS: Proof Album

Nieuw werk van BTS: Proof Album
Uit

Nieuw werk van BTS: Proof Album

  • Patrick Pelle
  • 13-06-2022
  • Uit
Nieuw werk van BTS: Proof Album

RECENSIE - De K-popband BTS, groot vooral onder jongeren, brengt een nieuw album uit. Schiedammer Patrick Pelle, dj en actief als K-popambassadeur, hoorde het album en deelt met ons zijn bevindingen.

“Het gloednieuwe album van BTS, ‘Proof’, waarmee ze met trots hun negenjarig bestaan vieren, bestaat uit verschillende elementen.

Disc 1 begint met een ‘remastered’ versie van hun single: Born Singer, een plaat uit 2013. Openhartige emoties van de band, een maand na hun echte debuut. De cd eindigt met hun lead-track ‘Yet To Come’, aldus een hint dat we nog meer grote platen kunnen verwachten in de toekomst.

Disc 2. Op deze cd horen we vijftien solo & ‘sub-unit’ tracks. Het begint met een nieuwe plaat: ‘Run BTS’. Daarop volgen allerlei tracks met de favoriete keuze’s & personaliteiten van de leden. 

Disc 3 is speciaal voor de fans. Deze bestaat uit verschillende unreleased tracks en demo versies van diverse platen. En een nieuwe fansong: ‘For Youth’. 

Ikzelf als K-pop liefhebber en ‘BTS-army’ vind het een zeer interessant album. Past goed in mijn collectie. De leden van BTS hebben hard gewerkt om te komen waar ze nu staan en weten de fans altijd omver te blazen met hun muziek. Ik kan niet wachten wat er nog meer aan gaat komen in de toekomst.”

Zie ook dit verslag van een K-pop(Koreaanse popmuziek)-evenement in Schiedam.