Categorieën

Service

Open Dagen Food Innovation: dichter bij praktijk kan niet

Open Dagen Food Innovation: dichter bij praktijk kan niet
Onderwijs

Open Dagen Food Innovation: dichter bij praktijk kan niet

  • Advertorial
  • 11-03-2022
  • Onderwijs
Open Dagen Food Innovation: dichter bij praktijk kan niet

VLAARDINGEN - 'Welke vervolgopleiding ga ik kiezen?’ Dat is de vraag die nu speelt bij veel leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Gelukkig zijn er weer echte Open Dagen en kunnen leerlingen en hun ouders de scholen bezoeken. De Food Innovation Academy is hét nieuwe expertisecentrum van de voedingsmiddelenindustrie in de regio Rotterdam-Rijnmond. En dat is te merken.

In dit onderzoeks- en innovatiecentrum van de levensmiddelenbedrijven worden alle praktijklessen van de foodopleidingen van Lentiz | LIFE College gegeven. Dichter bij de praktijk kun je niet zijn.

Open Dag op 15 maart van 16.00 tot 20.00 uur

Op 15 maart is het Open Dag bij de Food Innovation Academy van 16.00 tot 20.00 uur. Iedereen kan langskomen en het pand bekijken, en een lesje volgen in de labs en proefkeukens. Ontdek dat je een bananenschil kunt verwerken in een brownie of met wasabi-bladeren de lekkerste kroketten kunt maken.

Verschillende Lentiz mbo-opleidingen Food

De volgende opleidingen van Lentiz | LIFE College geven hun praktijklessen in de Food Innovation Academy.

 * MBO Food
In deze opleiding leer je alles over het bereiden en verpakken van voedingsmiddelen. Daarbij let je op smaak, hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid.

* MBO Voeding & Technologie
Wil jij een bijdrage leveren aan innovatie van voeding en het voedsel van de toekomst? In deze opleiding leer je van alles over de ontwikkeling en productie van voeding.

* MBO Voeding & Kwaliteit
In deze opleiding leer je voedselveiligheid en voedselkwaliteit controleren en testen in laboratoria en op de werkvloer. Zo ga je bijdragen aan het verbeteren van voeding.

* MBO Food & Lifestyle
Wil je alles leren over gezonde voeding en levensstijl? Zodat je mensen kunt helpen en advies kunt geven om gezonder te gaan leven? Dan is deze opleiding wat voor jou.

Je vindt de Food Innovation Academy in de 1e Industriestraat 1 in Vlaardingen. Aanmelden voor de Open Dag hoeft niet, de deuren staan open.

Lentiz Life College

Parallelweg 401, Schiedam

Meer over Lentiz Life College →