Categorieën

Service

Pater Moeskroen geeft een rondje!

Pater Moeskroen geeft een rondje!
Uit

Pater Moeskroen geeft een rondje!

  • Advertentie
  • 06-02-2023
  • Uit
Pater Moeskroen geeft een rondje!

SCHIEDAM - Na een succesvol optreden op het Vlaardingse UIT-terras afgelopen zomer is het aanstaande zaterdag eindelijk zover: Pater Moeskroen staat in de Stadsgehoorzaal!

Het verhaal van de band begon met een groep goedlachse muziektherapiestudenten die als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian trokken om via Moeskroen terug te keren. In dit Belgische plaatsje kregen zij het geweldige idee om een nieuw trappistenbier te maken genaamd Pater Moeskroen. Bier met deze naam is er nooit gekomen, wél een band! En die band staat komend weekend in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal met een speciaal sta- en dansconcert. Kaarten zijn verkrijgbaar via I: stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/pater-moeskroen.

Het ontstaan van Pater Moeskroen is intussen alweer 35 jaar geleden en dat maakt het de hoogste tijd voor een feestje. In Geeft Een Rondje! vertellen ‘de paters’ over hun jaren vol hoogte- en dieptepunten. Ze creëren een setting die je doet denken aan de eerste stappen die zij zette als straatmuzikanten. Daarbij is niet alleen ruimte voor hun grootste krakers (onder meer Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola), maar ook voor vergeten parels en her en der wat nieuwe escapades en rariteiten! De mannen brengen een karrevracht aan instrumenten mee naar Vlaardingen en produceren daarmee het herkenbare Moeskroen-geluid; een ware feest-sensatie met aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. De ultieme kans om met de voeten van de vloer te gaan in het theater.


Pater Moeskroen met Geeft een rondje!  
Zaterdag 11 februari – 20.30 uur
Kaarten zijn te koop via I: stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/pater-moeskroen

 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →