Categorieën

Service

Peppa Pig Live in het theater!

Peppa Pig Live in het theater!
Uit

Peppa Pig Live in het theater!

  • Redactie
  • 22-12-2023
  • Uit
Peppa Pig Live in het theater!

SCHIEDAM - Het nog altijd immens populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig is op donderdag 28 december (13:30 uur) live te bewonderen in de Stadsgehoorzaal met een gloednieuw varkentjesavontuur. De prachtige en vriendelijke poppen, kleurrijke decors en leuke meezing- en meedansliedjes maken Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur voor de allerkleinsten een perfecte eerste kennismaking met theater. Kaarten zijn te bestellen via stadsgehoorzaal.nl.

In het nieuwe, alweer derde theateravontuur bereiden Peppa, haar broertje George en haar vriendjes zich voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen!

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen alle kleine bezoekertjes in de Foyer een mooi knutselwerkje maken in de Peppa Pig-knutselhoek en na afloop komt Peppa Pig natuurlijk ook naar de Foyer voor een foto en een dikke knuffel!

Peppa Pig Live (2+)
Donderdag 28 december – 13:30 uur
Kaarten (€ 21,50) te koop via stadsgehoorzaal.nl