Categorieën

Service

Percossa: de beste slagwerkgroep van de Benelux!

Percossa: de beste slagwerkgroep van de Benelux!
Uit

Percossa: de beste slagwerkgroep van de Benelux!

  • Redactie
  • 09-11-2023
  • Uit
Percossa: de beste slagwerkgroep van de Benelux!

SCHIEDAM - Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater, en een achtbaan op weg naar het onbekende, vol muzikale scènes, verstillende momenten en grappige acts. Dát brengt de show Let me in – Let me out van Percossa, de slagwerkgroep die in 2022 werd uitgeroepen tot de beste van de Benelux, op vrijdag 17 november in de Stadsgehoorzaal. Kaarten (slechts € 7,50!) zijn verkrijgbaar via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51) of stadsgehoorzaal.nl.

Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine ruimte? Let me in – Let me out vertelt het verhaal van vier mannen die als slagwerkgroep Percossa al jaren over de wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. De rauwheid van vier drummers, de kwetsbaarheid van vier romantici en de eenheid van vier broeders. Vastzittend in dit bestaan proberen ze manieren te bedenken om de routine te doorbreken. De één beukt deuren in, de ander zoekt naar een magische uitgang via een van de keukenkastjes. Maar wat ze ook proberen, steeds opnieuw worden ze meegezogen door de onbedwingbare drang muziek te maken met wat er op dat moment voorhanden is. Tot de deur opeens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen. Zijn ze klaar voor het onbekende? Kom het zelf ontdekken!

Percossa
Vrijdag 17 november – 20.15 uur
Kaarten (€ 7,50 incl. consumptie) via stadsgehoorzaal.nl

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen

Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren! *Actievoorwaarden - Er kunnen max. 4 kaarten voor € 7,50 worden besteld - Meer kaarten kunnen tegen het reguliere tarief worden aangeschaft


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →