Categorieën

Service

Samen voor een schone wijk!

Samen voor een schone wijk!
Wonen

Samen voor een schone wijk!

  • Advertorial
  • 08-09-2023
  • Wonen
Samen voor een schone wijk!

SCHIEDAM - In 2020 is Irado samen met de gemeente Schiedam gestart met de Schone Wijk Acties. Veel Schiedammers hebben inmiddels al meegeholpen hun wijk schoon te maken. Het leverde een geweldig resultaat op en vele positieve reacties. Tijdens elke actie stroomden de aanmeldingen binnen.

Tijdens de World Cleanup Day (16 september) is er wederom een Schone Wijk Actie.

Doe jij ook mee? Als we allemaal een klein stukje schoonmaken, bereiken we samen een groots effect! Als dank voor je deelname ontvang je van ons een prikstok, hesje zodat je goed zichtbaar bent en een poster die je achter het raam kunt hangen. Zo ziet iedereen dat jij je steentje bijdraagt aan een schone buurt! 

Aanmelden

Geef uiterlijk zondag 10 september door welke locatie je wilt schoonmaken en of je een gratis prikstok nodig hebt. Doe je als straat, buurt of vereniging mee? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier voor groepen. Wanneer je je hebt aangemeld voor de Schone Wijk Actie kun je de prikstok(ken) van 11 – 16 september, tussen 8.00-16.00 bij ons afhalen. Doordeweeks bij de receptie, op zaterdag bij het loket van de milieustraat Schiedam (Fokkerstraat 550).

Let op: we verstrekken geen vuilniszakringen.

World Cleanup Day doet onderzoek naar zwerfafval. Jij kunt daarbij helpen door in kaart te brengen waar je zwerfafval aantreft, het soort verpakking, het materiaal en het merk. Dat kun je invoeren in de Litterati-app. De informatie die dat oplevert maakt het mogelijk om het zwerfvuilprobleem bij de bron aan te pakken. Wil je hier meer over weten, of de Litterati-app gebruiken, lees dan verder op de website van World Cleanup Day.

Irado

Fokkerstraat 550, Schiedam

Meer over Irado →