Categorieën

Service

Singer-songwriter Niels Geusebroek terug in theater

Singer-songwriter Niels Geusebroek terug in theater
Uit

Singer-songwriter Niels Geusebroek terug in theater

  • Advertorial
  • 18-10-2021
  • Uit
Singer-songwriter Niels Geusebroek terug in theater

Niels Geusebroek is terug; foto: Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN - Niels Geusebroek is terug, en hoe! Na zijn succesvolle theaterprogramma’s Here Am I en Wildfire komt één van Nederlands meest authentieke singer-songwriters weer naar het theater, met veel nieuwe muziek. Niels Geusebroek, solo, met zijn gitaar en nieuwe tour genaamd Dreamer, in de Stadsgehoorzaal zondagmiddag 24 oktober om 16.00 uur. Dat belooft een heerlijke middag te worden!

Na een aantal jaar intensief met zijn muzikale carrière bezig te zijn geweest, besloot Geusebroek meer tijd met zijn twee kinderen door te brengen en de rust te nemen voor het schrijven van nieuwe muziek. Het resultaat daarvan is veel nieuw werk, dat in 2021 en 2022 zal worden uitgebracht. De nieuwe EP draagt net als de theatertour de naam Dreamer en zit, zoals je van hem gewend bent, weer vol persoonlijke verhalen. Denk bijvoorbeeld aan de hit Take Your Time Girl die hij in 2013 schreef op de hartslag van een toen nog ongeboren baby. Zondag laat Geusebroek weer echt goed zien wie hij is: hij schrijft, componeert en musiceert recht vanuit zijn hart.

Toegangsprijs: € 22,50, kaarten via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/niels-geusebroek. Meer informatie over het (aanmaken van het) Coronatoegangsbewijs via I: https://bit.ly/2Xtnvc0

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →