Categorieën

Service

Skatefestival Rock ’n Ramps terug in Oranjepark

Skatefestival Rock ’n Ramps terug in Oranjepark
Uit

Skatefestival Rock ’n Ramps terug in Oranjepark

  • Advertorial
  • 20-07-2022
  • Uit
Skatefestival Rock ’n Ramps terug in Oranjepark

Van 12.00 tot 23.00 uur staan skaten en muziek afgewisseld op het programma; foto: Ron van Rutten


VLAARDINGEN - Skate- en punkrockfestival Rock ’n Ramps keert terug. Op zaterdag 30 juli vindt het festival in het Oranjepark in ’t Hof in Vlaardingen voor het eerst sinds 2019 plaats.

Van 12.00 tot 23.00 uur staan skaten en muziek afgewisseld op het programma. Op het muzikale programma staan punkrock, ska, reggae en hiphop. De headliner is Amerikaanse punkrock/ska/reggaeband Authority Zero. Over de hele dag wisselen skaten en muziek elkaar af. Onder leiding van Dreams Skateshop en Ouiji Boards worden skate clinics, demo’s en races georganiseerd. Hiervoor zijn bezoekers met skates, skateboards, longboards, bmx, steps en rolschaatsen (en uiteraard ook juichend publiek) van harte welkom.

Wat muziek betreft komen er internationale en regionale bands. Naast headliner Authority Zero staan The Decline (Australië), Abraskadabra (Brazilië), March, Starfish, Sweaker uit Delft en Rotterdamse acts YoungRubbi en Voltage Avenue op het programma. De genres variëren van punkrock tot ska, en van reggae tot hiphop. Tussendoor draait DJ Okkie de passende plaatjes. Net als de laatste editie in 2019 staat er ook dit jaar een metersbreed bord waarop bezoekers hun graffiti-kunsten de vrije loop kunnen laten. Hierin worden zij ondersteund door Dreams Skateshop. Ook dit jaar is het festival weer gratis te bezoeken.

Rock ‘n Ramps
Zaterdag 30 juli
Entree is gratis
Meer informatie op I: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/rock-n-ramps-festival-2022/

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →