Categorieën

Service

Spetterend eerbetoon aan legendarische Fats Domino

Spetterend eerbetoon aan legendarische Fats Domino
Uit

Spetterend eerbetoon aan legendarische Fats Domino

  • Advertorial
  • 15-05-2023
  • Uit
Spetterend eerbetoon aan legendarische Fats Domino

Uiteraard zullen Fats Domino's grootste hits de revue passeren; foto: Take A Picture Fotografie


VLAARDINGEN - Op vrijdag 19 mei brengt Fats Domino Tribute, onder muzikale leiding van pianist en zanger Eric-Jan Overbeek oftewel Mr. Boogie Woogie en met een overweldigende blazerssectie, een feest van herkenning. Een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, waarbij de grootste hits van Fats Domino als een onstuitbare stoomtrein aan het publiek voorbij denderen. 

Fats Domino is één van de belangrijkste bruggenbouwers tussen de zwarte Rhythm & Blues en de blanke Rock & Roll. Dankzij hits als ‘Ain’t That A Shame’, ‘There Goes My Heart Again’ en ‘Blueberry Hill’ werd hij een wereldster. Na Elvis is hij met 65 miljoen verkochte platen de succesvolste artiest uit de geschiedenis van de Rock & Roll. Helaas overleed Domino in oktober 2017 maar van zijn muziek kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen!

Uiteraard zullen Fats Domino's grootste hits de revue passeren, aangevuld met een flink aantal nieuwe songs uit Domino's enorme repertoire. Met deze fantastische nummers wordt stilzitten onmogelijk en is meezingen onvermijdelijk. Fats Domino Tribute staat onder muzikale leiding van pianist/zanger Eric-Jan Overbeek oftewel Mr. Boogie Woogie die op dertienjarige leeftijd werd gegrepen door ‘de boogie-woogie’ na het horen van Fats Domino’s ‘Swanee River Hop’.

Fats Domino Tribute
Vrijdag 19 mei – kwart over acht
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/fats-domino

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →