Categorieën

Service

Theater in je huiskamer

Theater in je huiskamer
Uit

Theater in je huiskamer

  • Redactie
  • 21-04-2020
  • Uit
Theater in je huiskamer
VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS  - Wat er te doen is publiceerden we zo’n beetje dagelijks voordat de maatregelen in de coronacrisis ingevoerd werden. Nu zitten we al meer dan een maand na die eerste maatregelen (die later nog eens aangescherpt zijn) en met u hopen we samen dit snel achter ons te kunnen laten. Maar het is nog even niet naar de Stadsgehoorzaal, Theater Koningshof, het Theater aan de Schie of die andere culturele evenementen en gelegenheden en eigenlijk was dat best wel veel. Maar wat dan?

Waar we zelf vrijwel dagelijks van genieten zijn de Coronaconcerten. Professionals en amateurs zenden uit via Facebook of de streams op de eigen websites. Muziekgroepen en solo artiesten met vaak intieme en heel mooie mini concerten. Je kunt het overzicht van de concerten per dag vooraf bekijken op www.coronaconcerten.nl ! Vanavond kun je genieten van Ruben Anthony Live om 21:30 uur. Een directe link naar het concert vind je hier: www.privepodium.live

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 12:00 uur presenteert De Stadsgehoorzaal Vlaardingen in samenwerking met Omroep Vlaardingen een theaterregistratie uit de oude doos waarvan de artiest destijds, hoé leuk en toepasselijk, op exact diezelfde datum in Vlaardingen te zien was. In deze roerige weken, waar op stap gaan en leuke uitjes ondernemen er helaas even niet in zit, komen de theatervoorstellingen gewoon naar je toe! Of je nu liefhebber bent van cabaret, muziek, jeugdtheater, toneel of kleinkunst; de komende weken komt het allemaal voorbij! 

Dinsdag 21 april: Richard Groenendijk met Alle Dagen (cabaret)

Zelden werd een cabaretvoorstelling zo goed ontvangen als 'Alle Dagen' van Richard Groenendijk. Pers en publiek waren unaniem lovend. En terecht. 'Alle Dagen' is misschien wel de beste voorstelling uit het repertoire van Richard Groenendijk. Hij is ontwapenend, heeft een fenomenale timing en is bovenal genadeloos komisch. Hilarische verhalen, schitterende nummers (speciaal geschreven voor Groenendijk door Theo Nijland en Jurriaan van Dongen), vlijmscherpe oneliners en misschien wel één van de meest verrassende slotscènes van de afgelopen jaren.

Het programma wordt iedere week bekend gemaakt via de website en social media van de Stadsgehoorzaal en Omroep Vlaardingen. Omroep Vlaardingen is te ontvangen via etherfrequentie 107.8 FM, de mobiele app en live in de studio mee te bekijken via deze link!  .​​​​​​​